Line-up TEDxRoermond 2022

Het is en blijft altijd een bijzonder proces om met een bevlogen team te werken aan een line-up voor een TEDx event. En ook deze editie is het gelukt om een bijzonder en diverse line-up neer te zetten. Wij presenteren met trots de line-up van TEDxRoermond 2022.

One impulsive yes

THE SECRET TO BUILDING LASTING CONFIDENCE

When life gives you lemons, you gotta make good ass lemonade

ESIN ESENDEMIR

PHILIPP HUMM

MILKYAS MUSSE HAILE

SEIZE THE OPPORTUNITIES
IN LIFE!

I am going to do something that has never been done before

ADHD AND girls 

SHEILA JANSSEN

RENSKE COX

FLEUR PASTOOR

 

 

 

THE WHITE BLUES

B-CREATIVE

MARJOLEIN HEIJLTJES

Our host of TEDxRoermond 2022 

Het is elk jaar zoeken naar een juiste host voor TEDxRoermond. Een van de tradities die TEDxRoermond bijzonder maakt. Voor onze host gaan we op zoek naar mensen die met veel passie in het leven staan en op hun manier een bijzondere bijdrage leveren aan de samenleving. Het zijn deze bijzondere mensen die er op de dag zelf zijn voor onze sprekers. En ook dit jaar zijn wij enorm trost dat onze host van TEDxRoermond 2022 heeft toegezegd. Marlou Jenneskens zal op haar eigen gepassioneerde manier onze sprekers begeleiden op hun bijzondere dag. 

HOST 

Woensdag 13 april is het dan zover! Dan gaan de deuren open voor de 5de editie van TEDxRoermond.

Zoals altijd hebben we 100 tickets te verkopen voor een stoel in de zaal. TEDxRoermond is een non profit organisaties en volgens de regels van TEDx zijn alle mensen die werkzaam zijn en op het podium staan vrijwilligers. Niemand in de organisatie, sprekers of artiesten krijgt betaald voor hun inbreng.

Dit betekent dat wij als organisatie ook afhankelijk zijn van de verkoop van de tickets. Wij vragen een kleine bijdrage, waardoor je buiten de bijzondere verhalen, ideeën en optredens van bijzondere artiesten ook kunt genieten van een hapje. Drankjes zijn voor eigen rekening op de dag zelf.


Een ticket kost € 19,50 per persoon

Programma

16:00 - 16:30 uur          Inloop

16:30 - 18:30 uur          Eerste sessie TEDx Talks

18:30 - 19:00 uur          Pauze

19:00 - 20:30 uur         Tweede sessie TEDx Talks

20:30 - 20:45 uur        Korte pauze

20:45 - 21:45 uur         Derde sessie TEDx Talks

21:45 uur                      Borrel


Locatie

ROER College Schöndeln

Heinsbergerweg 184

Roermond


Onze sponsoren

 

 

 

 

 

 

Met dank aan het kernteam TEDxRoermond 2022

Vincent Thissen, Anne Schäfer-Gehlen, Jos Helgers, Harry Maas, Mark van de Mortel, Bart Segers, Tamara Vinken, Nienke Homan, Daisy Larik, Koen Minkenberg, Wil Wolfs, Sandra Wolfs, Marie-José Mennen, Marc Somers,  Melle Stultiens, Anne-Fleur van Rijswijk, Björk Smeets, Floortje van den Brink, Jesse Berben, Jip Deltrap, Marit Visschers, Nada Tamaoui, Analouisa Gibbes, Féliz van den Adel, Ghislaine Gootzen, Isabella Uribe Hurtado, Lynn Mestrom, Zoë Vermeulen, Hamza Hassan, Matthijs Homers, Sef Habets, Laura van Elk, Joris van Rijswijk, Liz Janssen, Tijn van Haverte, Sander van Loo, Arjuna Brand, Faye Wolfkamp, Sjoerd van Wingerden, Bram Wijntjes, Matisse Schigt & Shania van Neerijnen.

VOLG ONS